CLASSES DE PIANO

A partir de 6 anys

Tocar el piano aporta molts beneficis tant físics com intel·lectuals, el piano enforteix les connexions neuronals al cervell, promou la capacitat de concentració i atenció i enforteix la memòria.
També s’utilitza el piano per ajudar els nens a relaxar-se, pel que pot ser una bona opció per als nens més nerviosos.
A més, els nens que toquen el piano es converteixen en nens capaços d’utilitzar la seva creativitat en tots els àmbits de la vida i conscients de la utilitat de l’esforç per aconseguir els seus objectius.

En l’àmbit intel·lectual sembla que hi ha una relació entre tocar el piano i obtenir millors qualificacions escolars. Això es degut al fet que el piano estimula la capacitat d’aprenentatge i ajuda al nen a desenvolupar certes destreses tan dispars com els càlculs matemàtics o la comunicació verbal.

Amb tots aquests beneficis resulta d’allò més temptador empènyer als nostres nens a tocar el piano, però no podem oblidar que la música no ha de ser una cosa imposada. Una cosa és inculcar-los l’amor per la música i una altra molt diferent decidir per ells quin instrument tocar, perquè ningú millor que ells per saber a través de quin instrument musical es poden expressar millor.