CLASSES DE CANT

A partir de 5 anys

Ella Fitzgerald va dir un cop:

 «The only thing better than singing is more singing«

«L’única cosa millor que cantar, és cantar més»

Les classes de cant a ESTUDI estan orientades a treballar la tècnica i expressió vocal en la música moderna. El Jazz, Rock i Blues, són un context emocionant per a la veu cantada, amb unes possibilitats interpretatives infinites. Estils on la improvisació i espontaneïtat tenen un paper fonamental, que permeten fer única cada actuació, i que puguem experimentar sensacions extraordinàries.

Avantatges d’estudiar cant.

  • Efectes al cervell
    Cantar augmenta els nivells de neurotransmissors responsables del plaer i benestar. En un estudi recent es varen mesurar els nivells d’oxitocina abans i després de cantar, provant que els nivells havent cantat eren molt superiors. (Singing and the Brain Function – John Daniel Scott)
  • Estimula la resposta immune.
  • Millora la funció pulmonar gràcies a la profunda respiració i al control dels muscles abdominals.

La veu és l’única part de nosaltres que podem projectar més enllà d’on està el nostre cos, com si disparéssim un tros de nosaltres, o una part de la informació del que som.

Cantar ens apropa a la nostra ànima,

Aprendre a cantar ajuda a conèixer-se a un mateix, millora 
l’autoconfiançaa superar les pors i contribueix a gaudir d’un bon estat físic i mental.

Cantar en públic és una tasca complexa, però al mateix temps un gran privilegi, Els cantants tenen al seu abast les eines d’un músic i les d’un actor, en una combinació màgica, la immediatesa del sentiment en la veu cantada, fa d’aquesta activitat un procés holístic curatiu, per cos i esperit.