CURS DE GUITARRA INICIACIÓ PER ADULTS

Amb el nostre curs de guitarra d’iniciació per adults ja no tindràs excuses per finalment posar-te a aprendre guitarra.

Per més material qui hi ha disponible a diferents webs, you tube etc, aprendre a tocar la guitarra de forma consistent per un mateix, és una tasca pràcticament impossible. Els primers passos amb l’instrument son la part on més necessària és l’ajuda; per corregir possibles postures incorrectes, errors o inconsistència en el tempo i defectes en l’aprenentatge de la tècnica. Tots aquests aquest «vicis» condueixen a l’estancament i poden fer que finalment desistim en l’intent d’aprendre, o que de seguida arribem a un «pla» on no sigui possible seguir progressant… L’error més comú en els principiants autodidactes, és la incapacitat de mantenir una continuïtat rítmica en canvis d’acords, aprenen un patró rítmic, uns acords, pero s’aturen en cambiar d’acord… i la condició indispensable per la música es la continuïtat.

Per adquirir consistència en els canvis, s’ha de treballar cada aspecte per separat, rítmic, i llenguatge harmònic (acords), un cop assimilat cada aspecte és quan podem començar de forma molt progressiva a ajuntar-ho tot, aquest és el «secret» del nostre curs!

«Els fonaments han d’estar molt ben col·locats»

Més de 500 alumnes s’han format amb el nostre curs d’iniciació a guitarra per a adults.

A les nostres classes anirem corregint de forma reiterada, la postura i articulació de la mà dreta (rítmic), a mesura que anem adquirint els coneixements, acords, escales, arpegis…, etc

“L’objectiu d’aquest curs és que en tres mesos puguis tocar les teves cançons favorites” !!

Posant focus en l’acompanyament rítmic dels estils més populars (Pop, Rock, Blues, Rumba) treballant la lectura dels acords més utilitzats per adquirir l’habilitat per tocar les teves cançons favorites. Les classes són 100% pràctiques, acompanyades d’una base rítmica per aconseguir una tècnica consistent i versàtil. No són necessaris coneixements previs.