COMUNICAT REOBERTURA

Benvolguts amics:

Ens complau comunicar-vos que reprenem les classes presencials el proper 15 de juny. L’escola obrirà una setmana abans (8 de juny) per qualsevol tràmit que sigui necessari. Volem agrair especialment a tots els que ens heu fet costat en aquesta difícil situació amb les vostres aportacions voluntàries. (Que es deixaran de cobrar a partir d’aquest moment).

Ha sigut un període complicat per tots, però volem treure el més positiu d’aquesta experiència, hem tingut temps de reflexionar i de constatar que tenim un equip personal immillorable, amb una gran qualitat humana i artística. I el més important; el fet que vosaltres us sentiu part d’aquest projecte i ens hàgeu fet costat malgrat la incertesa del moment, ens emociona.

Mil gràcies.

A causa de la reestructuració del personal (ERTES) els nostres professors s’aniran incorporant de forma gradual i per aquest motiu tots els horaris es reiniciaran i ens agradaria donar-vos prioritat en triar l’horari que us vingui millor. També us volem oferir la matrícula gratuïta pel pròxim curs, només caldrà fer el procediment d’inscripció abans del 30 de juny. Així com també descomptar en les properes quotes l’import que vàreu aportar durant els mesos de tancament.

Les mesures d’higiene i seguretat que prendrem en la reobertura seran exhaustives per tal protegir la salut dels nostres alumnes i professors i estan indicades en el document (Protocol d’higiene i seguretat post COVID-19)

Us demanem que confirmeu la vostra prioritat horària el més aviat possible.

Un cop més moltes gràcies.

L’equip directiu i lectiu d’Estudi – Rockschool Maresme